Onko se edes mahdollista? kysyi talon Mies.
Ehkä ollakseni tarkka aikaa kului 18 min.
Tässä raaka-aineet kolmelle (tai 2 - 4 hengelle)
450 g broilerin sisäfileitä (yrtti-valkosipuli, tai naturel mikäli sinulla on aikaa marinoida broilerifileet)
2-3 valkosipulin kynttä
kuohukermaa 1,5 dl
(parsakaalia)
kasvislientä n. 1 dl
(1 rkl tummaa balsamicoa)
Paista broilerin sisäfileitä, kunnes pinta on kauniin ruskea.
Lisää pieniksi leikatut valkosipulit ja kuullottele hetki.
Samaan aikaan voit raastaa parmesan tai Grana Padona-juustoa.
Lisää kerma, hieman suolaa ja pippuria sekä tarvittaessa kasvisliemi.
Chilin makua saat (halutessasi) lisäämällä esim Spiraracha hot chili sauce-seosta.
Tomaatin makua saat lisäämällä tomaattipyreetä tai tuoretta tomaattia.
Meillä oli tuoretta parsakaalia, jota lisäilin seokseen.
Kaada vesi pois pastakattilasta ja jätä kattila hetkeksi liedelle.
Asettele lautaselle ensin pasta, Lisää päälle broileri-annos ja halutessasi Lidlin tuorepestoa. (saakohan mainostaa? mutta sieltä olivat muutkin raaka-aineet)
Ostan harvoin valmiiksi naustettua broileria, joten yllätyin sen maukkaudesta.
Ja tietenkin raastettua parmesania pinnalle!
Koristeluun sopivat kaikki yrtit, mutta basilika on paras.
Siis voiko näin hyvää tehdä reippaassa vartissa? Kyllä voi! Nyt todistin sen käytännössä. Tai menihän siihen 18 min, koska jouduttiin laastaroimaan sormeani. Terävä veitsi teki pienen haavan sormeeni, jonka talon Mies hetkessä teippasi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommenttisi on aina tervetullut. Kiitän siitä!
Kaikki kommentit tulevat ensin spostiini. Sitä ei ole pakko julkaista, mikäli toivot niin. Kommenttien kautta voit lähettää myös kysymyksiä liittyen blogiini.