Sivut

maanantai 6. maaliskuuta 2017

Hetkessä hyvää kukkakaali-porokeittoa


Maustoin oman keittoni persiljalla, paahdetuilla siemenillä ja tummalla balsamicolla.
Tänään olin pitkästä aikaa kuntosalilla ja innostuin. Kotiin tullessa oli kova nälkä, joten mietin jo tulomatkalla ruokavaihtoehtoja. Soppaa ja hyvää sämpylää teki mieli, mutta kiireesti! Tällainen ruoka vei aikaa vähän yli vartin. 

Aineet

1 kukkakaali (n. 700 g)
1 pkt kylmäsavuporo Koskenlaskija juustoa
(1/2 dl kermaa)
n. 1 tl suolaa
pippuria
(ripaus chilimaustetta)
reilusti ruohosipulia
persiljaa



Pilko kukkakaali pieniksi tertuiksi ja lisää kiehuvaan veteen.
Anna kiehua muutama minuutti ja pilko juusto paloiksi. 
Kukkakaaliin saa jäädä purutuntumaa.
Kaada ylimääräinen keitinvesi pois.
Lisää juusto, suola ja mausteet, anna hetki kiehahtaa.
Soseuta ja lisää vielä ruohosipulia ja persiljaa.
Lisää muita mausteita oman suutuntuman mukaan.


Nälkä lähti tällä sopalla ja sämpylällä. Sitä jäi reilusti toisellekin päivälle.
Paras kiitos tuli talon Mieheltä myöhemmin. Oli kuulema älyttömän hyvää:))

P.S. Maustoin omaa keittoani muutamalla pisaralla oliiviöljyä, tummalla balsamikolla ja siemenillä.

Tämä keitto tykkää ruohosipulista tai kevätsipulista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on aina tervetullut. Kiitän siitä!
Kaikki kommentit tulevat ensin spostiini. Sitä ei ole pakko julkaista, mikäli toivot niin. Kommenttien kautta voit lähettää myös kysymyksiä liittyen blogiini.