Grillihaaveet saivat jäädä unholaan tänäänkin. Mutta kyllä itsetehdyt hampurilaiset maistuivat joka tapauksessa.
Hampurilaissämpylöitä tuli tänään kaksinkertainen annos. Ohje on suoraan omasta blogistani, vaikka jauhoissa tällä kertaa enemmän täysjyväjauhoja. Onnistuivat silti mainiosti ja kohosivat kuten kuuluukin. Linkkiä klikkaamalla pääset ohjeeseen.
Broilerin jauhelihasta tehdyt pihvit eivät saaneet grillissä syntyvää savun makua, mutta uunigrilli antoi joka tapuksessa hyvän värin ja maun. Kyllä näitä voi syödä :))
Aineet 9 hampurilaispihviin
400 g broilerin jauhelihaa
1 kananmuna
2 rkl korppujauhoja
1 tl suolaa
2 tl kasviliemijauhetta (vähäsuolaista)
2 rkl tummaa balsamicoa
2 raastettua valkosipulin kynttä
mustapippuria myllystä
chiliä myllystä
pari rkl kuivattuja yrttejä
Pihvit syntyvät sekoittamalla aineet keskenään, muotoilemalla kostein käsin pihveiksi ja paistamalla joko paistinpannulla tai uunissa kuumalla lämmöllä. Grillivastuksen käyttö antaa ruskean pintavärin ja lyhentää paistoaikaa.
Ulkogrillin käyttö ei tuntunut houkuttelevalle ajatukselle vielä tänäänkään! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommenttisi on aina tervetullut. Kiitän siitä!
Kaikki kommentit tulevat ensin spostiini. Sitä ei ole pakko julkaista, mikäli toivot niin. Kommenttien kautta voit lähettää myös kysymyksiä liittyen blogiini.