Ruokaohjeita

Sivut

maanantai 3. huhtikuuta 2017

Littanaa pitaleipää ja Texmex-Härkistä lisukkeilla


Pitaleipä jäi tällä kertaa kaikkien muiden herkkujen alle, mutta oli hyvänä pohjana lounaalle.
Pitaleipää pakastimesta mikroon, öljyä ja sipulia paistinpannulle, Härkistä ja mausteita sekaan. Pieni sekoittelu, suolan ja juuston (tai kerman) lisääminen ja vihannekset esille. Niiden ja tuoreyrttien huuhtelu ja pilkkominen. 
Näistä aineksista alle 15 min syntyy ateria. On se vaan niin helppoa ja nopeaa ja mikä tärkeintä; maut ovat oikeasti aitoja, oman maun mukaisia ja lähes itsetehtyä ruokaa. Pitaleivät voi mainiosti ostaa kaupasta tai leipomosta ja lämmittää itse.


Maustetut Härkikset sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon. On helppo, vaivaton ja terveellinen raaka-aine.


Öljyä, sipulia, suolaa, hieman makeutta, balsamicoa, tomaattia ja jotakin maitovalmistetta sekaan.

Valurautapannulla halloum-juusto saa kauniin pinnan.
Tässä ateriassa ei ole varsinaisesti mitään ohjetta, mutta postaan tämän joka tapauksessa. Ehkä auttaa muitakin keksimään pikaista suuhunpantavaa silloin, kun on ISO nälkä eikä ehdi kokkaamaan. Meillä oli liikuntaharrastuksia aamupäivällä ja lounas syöty jo reilu puoli tuntia siitä, kun saavuttiin kotiin.

Halloum-juusto, BBQ-kastike, Sweet Thai-Sauce ja paprika, kurkku ja salaatti maistuivat tällä(kin) kertaa.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on aina tervetullut. Kiitän siitä!
Kaikki kommentit tulevat ensin spostiini. Sitä ei ole pakko julkaista, mikäli toivot niin. Kommenttien kautta voit lähettää myös kysymyksiä liittyen blogiini.