Ruokaohjeita

Sivut

keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Gluteenittomat kaura-banskupannarit lisukkein


Mitä iltapalaksi, kun tekee mieli herkutella eikä jaksa enää lähteä kauppaan? Olisikohan Soppa365 resepteistä apua? Ja kuinka ollakaan! Taas löytyi mainio, herkullinen ja jopa terveellinen välipala- tai iltapalaidea ☺ Sopii toki aamiaisellekin.


Kuinka ihmeessä joku voikin keksiä näin herkkusyötävää muutamasta raaka-aineesta? Eikä tarvita raskasta raadantaa puhumattakaan paljosta ajankäytöstä. Oli niin palkitsevaa herkutella näillä pannareilla talon Miehen tekemän kaakaon kanssa. Epäilen hieman, että pieni tujaus vettä väkevämpääkin oli lurahtanut juomaan. Hyvää joka tapauksessa. 👍 Illalla emme halua juoda enää kahvia yöunien kustannuksella.  Tässä linkki ohjeeseen  Soppa365 gluteenittomat kaurapannarit


Aineet ja ohjeet n. 10 pikkupannariin

2 dl kaurahiutaleita
½ tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
2 muussattua banaania
3 kananmunaa

Paistamiseen n. 2 rkl voita
  • Muussaa banaanit haarukalla.
  • Yhdistä kaurahiutaleet, suola ja leivinjauhe kulhossa.
  • Lisää vähän vispatut kananmunat ja banaanit sekaan.
  • Sekoittele ja jätä hetkeksi taikina tekeytymään.


Espanjassa voi ostaa Mantequillaa eli voita sin Sal eli ilman suolaa tai con Sal eli suolattua. Tänään paistoin räiskäleet suolatulla voilla.


  • Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä, lisää pannulle voita ja annostele pannun koosta riippuen 4-7 räiskälettä. 
  • Anna paistua rauhassa ensin toiselta puolelta kauniin ruskeaksi, käännä ja paista hieman vähemmän aikaa toiselta puolelta.
  • Paista loput ja herkuttele lämpöisinä!


Herkuttele haluamiesi täytteiden kanssa! Meillä oli tänään lisukkeena tälle makealle iltapalalle kermavaahtoa, hunajaa, mandariinia ja ripaus ruokosokeria. Ja maiskis ja nam! että osasikin olla hyvää ja suussasulavaa. Talon Mies heittäytyi runolliseksi ja kehui näitä räiskäleitä taivaallisiksi. Tiedä häntä, mutta hyviä olivat!


Iltakaakao on kahvia parempi vaihtoehto. Kamomillatee tosin paras kaikista.
Meillä oli tänään lämmin ja aurinkoinen sää golfata ja kisailla vaikealla El Vallen kentällä. Minulla meni välillä luonnon ihailuksi ja kissojen kuvailuksi. Kivaa oli 😅

Tämä suloinen kisu olisi tahtonut tulla golfauton kyytiin, mutta peruutti aikeensa viime hetkellä.

Yllä oleva kuva Espanjan El Vallen golfkentältä ja alla taas kuvia kotoisimmista maisemista eli Suomen Lapista ja tarkemmin Kuusamosta.

Tälle näyttää nyt Myllykoski Oulangan kansallispuistossa. Eikös olekin upeaa?
Ystävämme ovat hiihtelemässä Lapissa samaan aikaan kun me lomailemme Espanjassa. Joskus on ollut toisinkin päin. Jospa mekin pääsisimme vielä joskus Lappiin hiihtelemään! Onhan se ihan huikea lomailukohde, jota kannattaa mainostaa kaikille. Aika moni taitaa seurata blogiani Suomen rajojen ulkopuolella. Kiva saada näin Ulla-ystäväni tänään lähettämiä maisemakuvia heidän kuten kaikkien muidenkin ihailtaviksi. Kiitos paljon Ulla luvastasi julkaista nämä kuvat! 

Näkyykö kuukkelia?

Ken heistä lienee Petteri Punakuono vai lepäileekö vielä joulun isoa urakkaa varten?
Ja vielä upea kuva halo-ilmiöstä keskellä päivää -18 asteen pakkasessa Kuusamossa.


Oikein hyvää loppuviikkoa kaikille teille ihanille blogini lukijoille! Toivottavasti ajokeli on kohtuullinen luvatusta lumimyräkästä huolimatta. Ajelkaahan varovaisesti joka tapauksessa! 💟

4 kommenttia:

  1. Terveiset täältä Rukalta!Hiihtäminen on jäänyt minimiin,kun valmiita hiihtolatuja ei ole voitu tehdä lumen vähyyden vuoksi..ja sitten tuli pari kunnon pakkasia päivää(-21c)!Onneksi ehdittiin kiertää osa Pientä Karhunkierrosta Oulangan kansallispuistossa tiistaina!Onpa teillä herkut siellä etelässä!Ja nuo kissakuvat on hienoja!!Mukavaa loppuillasta teille toivottaen Ultramariini & kumpp.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi. On niin tosi kiva saada jotain vastakaikua sieltä lukijan puolelta.
      Hienoja kuvia sinä ainakin olet saanut, jos hiihdot jääneetkin vähiin.
      Olen nyt urakoinut noita postauksia, kun kuvia pitää kuitenkin välillä poistaa.
      Oikein tunnelmallista iltaa ja viikonloppua myös teille! :))

      Poista
  2. Ihanan helppo ohje taas, kiitos. Upeita lapin kuvia.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentista! Tykättiin paljon helpoista pannareista ja varmaan tehdään uudelleen.
    Kerron ystävälleni kehusi kuvista. Ne tosiaan herättivät "Lapinkaipuun".
    Hyvää tämän viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista

Kommenttisi on aina tervetullut. Kiitän siitä!
Kaikki kommentit tulevat ensin spostiini. Sitä ei ole pakko julkaista, mikäli toivot niin. Kommenttien kautta voit lähettää myös kysymyksiä liittyen blogiini.