Ruokaohjeita

Sivut

keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Ystävälle!


Ystävänpäivää voitaisiin mielestäni viettää vaikka joka päivä. Ystävyys on tärkeää eikä yksi päivä riitä ystävän muistamiseen. Toisaalta - tosi hyvä, että vuodessa on aivan 'virallinen' päivä, jolloin muistan kertoa sinulle; Ihanaa, että olet hyvä ystäväni!


Haluaisin antaa sinulle maailman kauneimmat kukkaset, jotta ymmärrät kuinka paljon sinusta tykkään! Kesällä haluaisin kerätä luonnosta kauniin kukkakimpun sinulle. Kiitos, että saan olla kanssasi oma itseni! Joskus puhua pulputan ärsyttävällä innolla asiasta, joka ei sinua kiinnosta pätkääkään. Sinun kanssasi on turvallista olla myös aivan hiljaa. Silloinkin on ihanaa olla yhdessä.


Mistä ystävyytemme alkoikaan? Huomasimmeko heti ensi kohtaamisella, että viihdymme toistemme seurassa. Olemme kokeneet paljon yhdessä, olemmme jakaneet unohtumattomia hetkiä. Saimme yhteisen lahjan, voimme molemmat iloita siitä. Kunpa voisimme 'parantaa maailmaa' vielä kauan ja halata lämpöisesti kohdatessamme ja lähtiessämme taas tahoillemme. Meillä on yhteinen huumori.


Ystäväni! Olet maailman paras juuri sellaisena kuin olet. Toivon sinulle kaikkea hyvää elämässäsi. Kunpa saisin jakaa myös vaikeat hetket kanssasi ja lohduttaa sinua silloin. Yhdessä on helpompaa ja taakan kantaminen kevenee. Anna minun auttaa!


Tee ystävälle se, mitä toivoisit itsellesi tehtävän! Maailma on paljon parempi paikka kaikille muistaessamme tuon. Arvosta ystävyyttä ja vaali sitä. Muista ystävääsi hyvällä joka päivä ainakin ajatuksin ja rukouksin. Te molemmat tarvitsette toisianne.


Tällaisia ajatuksia pyöri mielessäni tänä aamuna, ystävänpäivänä. Vein talon Miehen jo ennen aamuseitsemää juna-asemalle. Tenniskilpailu Oulussa osui ystävänpäivälle. Mutta eipä haittaa, koska meille jokainen päivä on ystävänpäivä. Olet ollut paras ystäväni jo yli 44 v. Kiitos sinulle siitä ja kaikista tulevistakin yhteisistä päivistä!


Erityisen ihanaa ystävänpäivää kaikille 💞 suurenmoisille ystävilleni nimiä luettelematta! Tiedät kyllä, että tarkoitan juuri sinua. 💕 Kiitos, että saan olla ystäväsi!

8 kommenttia:

 1. Kiitos aivan ihanasta aamunavauksesta. 💕 Ihanaa Ystävänpäivää sinulle isosiskoni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitoshali ja lentosuukkoja sinne etelään!☆

   Poista
 2. Ihanaista ja aurinkoista Ystävänpäivää myös sinulle ! Ilo olla ystäväsi ! T. Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpöisin kiitokseni Miia! Ihanaa löytää tällainen ystäväntervehdys kiireisen päivän jälkeen:)) Ilo on sitten molemminpuolinen. Tsemppiä ja paljon aurinkoa elämääsi!

   Poista
 3. Olipas ihania ystävänpäivä-ajatuksia ja kuvia siun postauksessa!Kiitos ystävyydestä,kaikkea hyvää jatkossakin,myös blogin parissa herkutellen! Lämpöisin terveisin Ultramariini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että ihanaa lukea tällaista kommenttia. Iso kiitos! Ihan sinua ja muutamaa muutakin lämmöllä ajatellen jaksan jatkaa ainakin toistaiseksi blogin tekemistä. Meillä on paljon yhteisiä innostuksen kohteita ;)) Toivottavasti saadaan pian kokkailla porukalla!

   Poista
 4. Niin suloiset kuvat ja ihana teksti! Tiedätkös olen niin äärettömän iloinen että olet täältä "löytynyt"❤ Ystävyys on ihanaa ja niin on tuo rakkauskin..Kaikkea hyvää teille ja paljon yhteisiä onnen/rakkauden/ilon täytteisiä vuosia lisää❤ Kiitos kun olet ystäväni❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että! Nyt tuli jo toisen kerran kyyneleet silmiini tänään lukiessani kommenttia. Onnen kyyneleitä voisin vuodattaa useamminkin. Kiitos Päde! Olet ollut ihan mahdottoman tärkeä ystävä tässä blogiharrastuksessa. Ilman tätä blogia jalkaongelmani olisivat paljon pahemmat, voin unohtaa kipuni joka kerta paneutuessani postaukseen. "Jokaisella pilvellä on hopeareunus!" Kaikkea hyvää sinulle ja paljon rakkauttaa elämääsi jatkossakin!

   Poista

Kommenttisi on aina tervetullut. Kiitän siitä!
Kaikki kommentit tulevat ensin spostiini. Sitä ei ole pakko julkaista, mikäli toivot niin. Kommenttien kautta voit lähettää myös kysymyksiä liittyen blogiini. Otathan minuun rohkeasti yhteyttä!