Ruokaohjeita

Sivut

sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Pääsiäisen salaattia ja karitsankyljyksiä


Kurkkua, paprikaa keltaisena ja punaisena, tomaattia, retiisiä, avocadoa, kevätsipulia ja fetaa monivärisellä salaattipedillä on tässä pääsiäislauantain salaatissa. Maistui kevyelle ja raikkaalle karitsan kyljysten ja eilisten uunijuuresten jämien kanssa.

Musta suola on mielenkiintoinen Espanjan tuliainen.
Silmänruokaa saadaan lisäksi pääsiäisen kukista ja koristeista.


Karitsan kyljykset marinoitiin samoin kuin eiliset potkat. Ihan ok syötäviä, mutta ei meidän ykkössuosikkeja edes vuohenjuustolla. Taisi olla jo pientä jännitystä ilmassa itsellä ja talon Miehellä Saara Aallon konserttiin lähtötohinassa, kun ei ruoka maistanut. Joskus näinkin! Onneksi oli upeaa salaattia mustalla suolalla ja pestosalaatilla maustettuna :))

Vuohenjuusto on yleensä maukas lisuke paistetulle karitsalle.

Ihanaa Pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on aina tervetullut. Kiitän siitä!
Kaikki kommentit tulevat ensin spostiini. Sitä ei ole pakko julkaista, mikäli toivot niin. Kommenttien kautta voit lähettää myös kysymyksiä liittyen blogiini.