Ruokaohjeita

Sivut

lauantai 14. huhtikuuta 2018

Kuvaähkyä Kyprokselta


Onneksi täällä vaikuttaa kaikki rauhalliselle ja jopa turvalliselle. Linnut laulavat ja aurinko lämmittää entistä enemmän. Nyt on aika muuttaa luxushotellin hoivasta hieman  vaatimattomampaan paikkaan.


Kristallilamppujen loiste jaksaa säväyttää aikansa. Sitten tekee mieli jo tavallisempaa ja tutumpaa. Aika aikaansa kutakin! ;))



Ehkä paras ja yllätyksessään ihanin makumuisto jäi tämän nuoren naisen tarjoomuksista. Hulppean hotellin kotitekoisen makuinen leipä fetalla ja tuoreella mintulla suli suuhun.


Palvelu on se Juttu. Hän halusi tarjoilla meille leipää suoraan kuumalta arinalta, ei lämmityslaatikosta. Leipä ja palvelu lämmitti!


Yritin tutkia leivän rakennetta ja seurata  kaulitsemista tarkkaan. Tätä aion tehdä heti kotiinpäästyä. Nam nam!




Appelsiinipuun alle hiippaillut kisu heilutteli meille häntäänsä bussimme vieressä. Toivottikohan tervetulleeksi uudelleen?


Hyvää ja tietääkseni lämpöistä ja aurinkoista viikonloppua sinne Suomeen. Täällä Kyrenian alueella on seurattu uutisia huonosti, mutta huhuja kuultu... 

2 kommenttia:

  1. Tällaiset "ähkyt" onkin kivoja:) On siellä vaan kaunista ja kiva jos tulee jotain uusia juttuja mitä pääset sitten täällä kotosuomessa kokeilemaan:)♥ Oikein kaunista on ollut ja lupasivat vaan vieläkin kauniimpaa..saas nähdä pitääkö paikkaansa, lumet kyllä hupenee kovaa vauhtia ja se on kiva! Leppoisaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvälle toki tuntuu, jos joku toinenkin jaksaa katsella näitä näpsäilyjäni. Itselle jää kuvan kautta 'muistijälki' tuoksuineen ja tunnelmineen tilanteesta. Siihen on mukava palata vuosienkin kuluttua. Jo saisi lämpö tulla tännekin, tekee se niin hyvää jäsenille ja saa mielen virkeäksi. Täällä Hämeessä lumi on lähes sulanut, joten eiköhän nurmi kohta viherrä! Mukavaa viikon jatkoa sinulle ja lämmin kiitos taas!

      Poista

Kommenttisi on aina tervetullut. Kiitän siitä!
Kaikki kommentit tulevat ensin spostiini. Sitä ei ole pakko julkaista, mikäli toivot niin. Kommenttien kautta voit lähettää myös kysymyksiä liittyen blogiini.