Ruokaohjeita

Sivut

torstai 25. toukokuuta 2017

Helatorstain pakastuspuuhat

Hyvää ja rauhallista Helatorstaita kaikille blogini lukijoille!


Koivut ovat nyt kauneimmillaan sekä väriensä että lehtien koon suhteen. Kasvu on ollut todella nopeaa viimeisen viikon aikana. Kunpa lehtiä voisi säilöä ja pakastaa otettavaksi myöhemmin kesällä täytekakkujen yms leivonnaisten koristeluun. Seurasin tv:stä leivontavinkkiä, jossa tuli tuoreita pieniä koivunlehtiä tuoreiden marjojen ohella marenkipohjalle tehdyn Pavlovan koristeluun. Näytti kauniille ja luonnonläheiselle. Asuessamme Jyväskylässä pakastin toisinaan mustaherukan lehtiä, joten ainakin kannattaa yrittää samaa myös koivun lehdille.

Hyvin pestyjä koivun pieniä oksia ja lehtiä olisi ilo ottaa myöhemmin kesällä kakkujen koristeluun. Toivottavasti kokeiluni onnistuu! 

Kuinka nämä voivatkin olla niin täydellisen kauniita!


Onneksi talon Miehellä on terveet ja nopeat polvet ja jalat muutenkin. Hän kipaisi ystävällisesti pihalta pienimpiä vielä luonnosta löytyviä koivun lehtiä oksineen. 


Tänään kunnioitetaan presidentti Mauno Koiviston pitkäaikaista ja vaikuttavaa elämäntyötä Suomen hyväksi. Mauno Koiviston hautajaiset lähetetään suorana monilla eri TV kanavilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on aina tervetullut. Kiitän siitä!
Kaikki kommentit tulevat ensin spostiini. Sitä ei ole pakko julkaista, mikäli toivot niin. Kommenttien kautta voit lähettää myös kysymyksiä liittyen blogiini. Otathan minuun rohkeasti yhteyttä!