Ruokaohjeita

Sivut

perjantai 4. elokuuta 2017

Pastaa, papuja ja vuohenjuustoa


Postasin eilen pitkän jutun elämäni ensimmäisestä pastanteko-operaatiosta. Urakka oli sekä rankka että palkitseva. Pastaa tuli niin paljon, että saimme siitä herkullisen aterian myös tälle päivälle. 


Tänään ruoan valmistaminen oli helppoa. Papusekoitus kypsyi 5 min keittämisellä ja yrttivinaigrette sai lisämmakua paahdetuista pinjansiemenistä. Pasta-annos kuumeni mikrossa muutamassa minuutissa ja sai lisämakua voisulasta. Makoisalle maistui!


Annoksen kruunasi kuitenkin tänään täydellisesti paistunut vuohenjuusto. Olen etsinyt vuosia rapeanruskeaksi paistuvaa vuohenjuustoa ja tänään se vihdoinkin löytyi.  Kuinka ihmeessä saan aina ravintolassa ihanan ja täydellisesti paistetun vuohenjuustokiekon, mutta en osaa tehdä samaa herkkua kotona. No nyt se onnistui!


Osittain juuston onnistumiseen saattoi vaikuttaa voissa paistaminen. Aiemmin olen lisännyt paistinpannulle hiukan öljyä, mutta  tänään voita. Ai että oli herkullista.


Valkosipulit paistuivat makoisiksi samalla pannulla ja sopivat erinomaisesti pastan makumaailmaan tänään. Joskus ruoka vaan onnistuu ja toisinaan taas ei. 


Tuorekurkku, salaatti ja paahdetut pinjansiemenet viimeistelivät tämänpäiväisen lounaamme ja tekivät siitä terveellisen ja maistuvan. Että ruoka voikin tuoda onnistuessaan hyvän mielen! Satoi tai paistoi toivon herkullista viikonloppua kaikille blogissani vieraileville!    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on aina tervetullut. Kiitän siitä!
Kaikki kommentit tulevat ensin spostiini. Sitä ei ole pakko julkaista, mikäli toivot niin. Kommenttien kautta voit lähettää myös kysymyksiä liittyen blogiini.