Ruokaohjeita

Sivut

sunnuntai 6. elokuuta 2017

Sydänlämpöiset onnitteluni sinulle!

Iso kiitos ja lämmin halaus sinulle, joka seuraat blogiani!
Lähes kyyneleet silmissäni onnittelen sinua, joka klikkasit blogiani tänään klo 18.30 tienoilla! Olit blogini 10000 klikkaaja! Lämmin ja nöyrä kiitos, että jaksat ja haluat seurata eläkeläismummin harrastuksen tuotosta! Toivottavasti löydät joskus jonkin ohjeen, joka kiinnostaa ja innostaa kokkaamaan. Ilon saaminen ruoan valmistuksesta ja nauttimiseen liittyvistä hetkistä on elämän "suolaa". Joka päivä pitää joka tapauksessa syödä, joten miksi emme tekisi itsellemme ja rakkaillemme hyvää ja terveellistä suuhunpantavaa. 

Luonto ja siellä liikkuminen on elämäni toinen suola. En varmaan koskaan kyllästy luonnon uskomattoman hyvää tekevään vaikutukseen. 
Enkä todellakaan tarkoita, etteikö voi käyttää valmisruokaa kiireisen arjen keskellä tai silloin, kun ruoan valmistaminen ei nappaa. Työaikana käytin itse useinkin puolivalmisteita ja valmistin ruokaa alusta lähtien etupäässä viikonloppuisin ja lomien aikaan. Ja minä sentään olen aina todella tykännyt kokkaamisesta. Ammattihaaveeni oli kotitalousopettaja. Toivon saavani häärätä keittiössä vielä kauan, vaikka ruokablogin pitäminen loppuisikin. Tämä on ollut opettavainen kokemus.


Lämmin kiitokseni vielä teille ihanille, jotka kannustitte minua tämän blogin aloittamiseen! Tietotekniikassa on paljon aukkoja ja se on edelleen suurin haasteeni. Virallisen vierailijalaskurin asentaminen on vielä vaiheessa, joten kävijöiden joukossa on varmaankin myös omia klikkauksiani. Olen toki laittanut rastin kohtaan, jonka pitäisi estää omien käyntieni  näkyminen. Mutta en ihan luota siihen...
Mutta eiköhän tuo ongelma ole pieni ja kutistuu entisestään, kun ajattelee tarkemmin. Päämääräni ei ollut alun perinkään saada mahdollisimman paljon seuraajia, vaan muutama todella kiinnostunut. Kiitos kuuluu sinulle ja ilo blogini klikkaamisestasi minulle :))


Ensimmäinen postaukseni oli 22.2.2017 eli vähän vajaa 1/2 vuotta sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on aina tervetullut. Kiitän siitä!
Kaikki kommentit tulevat ensin spostiini. Sitä ei ole pakko julkaista, mikäli toivot niin. Kommenttien kautta voit lähettää myös kysymyksiä liittyen blogiini.