Ruokaohjeita

Sivut

tiistai 23. tammikuuta 2018

Fazerin sadonkorjuupuuroa ja muita herkkuja

Pehmeää päärynää, mansikkaa ja omenahilloa puuron kaverina. Kyllähän tätä kelpaa syödä!
Makeimmat herkut saivat minulta jäädä Fazerin tehtaalle lauantaisen tutustumiskäynnin yhteydessä. Salmiakkeja, tuliaissuklaata ja hyvän tuntuisia, runsaasti jyviä sisältäviä leipiä ostoskassistani sen sijaan löytyi. Aiemmin en ollut tullut ajatelleeksi, että Fazerilta lähtee myyntiin niin monenmoista terveellistäkin syötävää. Tiesitkö, että 'Oululainen' nimellä brändätyt tuotteet ovatkin itse asiassa Fazerin tuotteita?

Tämä leipä kuuluu suosikkeihini, jos ostan kaupan leipätuotteita.
Uutuus  'Oululainen Jälkiuuni Ruislastu' on todella herkullista naposteltavaa. Testasimme molempia makuja (Merisuola ja Ruohosipuli) edellisenä viikonloppuna Vierumäellä. Uskallan suositella lämpöisesti noita kotimaisia rukiisia herkkuja! Ovat mielestäni huomattavasti terveellisempiä kuin perunalastut.  Tässä linkki! Jälkiuuni ruislastu Ja vielä toinen Oululaisen leipomosta! Tuotemerkit Oululainen


Näitä rapeita naposteltavia oli meidän omassa K-supermarketissa myynnissä tänään. Ihan varmuuden vuoksi ostin jemmakaappiin. 😂 Sieltä niitä on helpompi ottaa kuin kaupan hyllyltä, jos sattuu tulemaan hillitön napostelun tarve.


Fazerin ALKU Sadonkorjuu puuroaines on saanut hyvän vastaanoton. Testasin puuroa ja olihan se hyvää, kun lautaselle tuli sopivasti lisukkeita. Aiemmin postaamani tattarihiutalepuuro vie kyllä kirkkaasti ykkössijan omassa makutestissäni. Tiedän kyllästyväni jossakin vaiheessa tattaripuuroon ja silloin tämä tuote testataan perusteellisemmin. Varmasti näinkin puhtaasti tuotettu kotimainen puuroaines on terveellistä. Marjoilla, hedelmillä ja raejuustolla rikastettuna maistuu mainiosti aamunälkään.

Kaunis karkkilaatikon etiketti tuo muistoja mieleen!
Puhelimestani löytyi vielä paljon kauniita ja nostalgisia kuvia Fazerin rasioista ja koristeellisista pakkauksista. Omalle ikäpolvelleni nämä herättävät ihania muistoja. Oli se vaan juhlaa, kun isä toi savottareissultaan Lapista meille lapsille lakritsipiippuja. Oi sentään, että niitä imeskeltiin ja 'polteltiin' pitkään. Onkohan noita lakritsipiippuja enää myytävänä? En ole ainakaan itse kiinnittänyt asiaan huomiota.


Kiss-Kiss karkit olivat omia suosikkejani Fazerin parhaista. Vieläkin omistan yhden peltirasian varustettuna kissojen kuvilla. Säilytän siinä nappeja.
Jääkarhukarkit olivat toiseksi parhaita. Mikäs niiden karkkien oikea nimi olikaan? Linkin takaa löytyy tarkempaa tietoa!  Fazerin suosikkikarkin oikea nimi


Fazerin marmeladeista vihreät kuulat nousivat menneen joulun aikaan suureen suosioon. Testasin itsekin vihreän marmeladikarkin sopivuutta joulutorttuihin. Makuasioista ei edellenkään voi kiistellä, mutta 'marmeladit marmeladeina ja tortut luumuhillolla' on oma mielipiteeni.


No nytpä tuli postattua makeaa asiaa mahan täydeltä. Kivahan näitä kuvia on katsella ja menneitä aikoja muistella. Fazerin tehdasvierailun ansiosta osaan jatkossa kiinnittää tarkemmin huomiota myös tuoteselostukseen. Saimme siitä hyödyllisiä vinkkejä.


Tulevana ystävänpäivänä vierailijoilla on mahdollisuus 'tuunata' mieluisilla koristeilla itselle ja ystävälle herkullistakin herkullisempi suklaalevy. Luulen tuon idean kiinnostavan etenkin nuoria. Tässä kuvassa muutamia esimerkkejä ja taidonnäytteitä.


Uutuustuote gluteeniton siemenleipäpussi löytyi lahjaksi saamastani tuotekassista.  Jokainen Fazerin myymälässä asioiva saa lähtiessään muutamia tuotteita sisältävän kassin kotiinviemisiksi. Sininen maitosuklaa taitaa löytyä kaikista kasseista, mutta muuten tuotteet saattavat vaihdella. Omassani oli useita laktoosittomia tuotteita.


Salmiakkeja on mukava imeskellä pitkästä aikaa. Neljän laatikon pakkaus kestänee muutaman päivän. Olin kokonaan unohtanut salmiakin jännän maun. Apteekin salmiakkeja olenkin silloin tällöin ostanut, mutta tykkään näköjään enemmän näistä.

Kivan mallinen kakkuvuoka oli Fazerin vitriinissä. Onko tuttu muoto?
Aiheuttikohan tämä postaukseni monelle lukijalle makeanhimon? Kyllähän karkeilla voi silloin tällöin herkutella ihan hyvillä mielin, kunhan ei joka päivä ja kilotolkulla.

Hyvää ja herkullista tiistain jatkoa kaikille teille ihanille blogini lukijoille! Ulkona paukkuu pakkanen vielä tänään, joten nyt on hyvä syy käpertyä huovan sisään mutustelemaan makeita. 

2 kommenttia:

  1. Viikko takana reissaamista täällä USA:ssa ja voin sanoa että tuli kauhea ikävä kunnon puuroa lisukkeilla,kun näin sun kuvasi! Ja ruisleipää! Salmiakkia otettiinkin mukaan,mutta nekin loppui eilen.Kyllä meillä vaan on Suomessa ihan omanlaisemme herkut mitä ei täältä maailmalta helposti saa..,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma maa mansikka, muu maa mustikka! Mitähän sanonta tarkalleen ottaen tarkoittaa, sillä hyviähän mustikatkin ovat, :)) Hienoa päästä näkemään maailmaa, mutta eikö totta, että kotiinpaluu on usein se paras juttu. Nautihan nyt paksuista pannareista ja muista herkuista! Kyllä sitten taas ruisleipä maistuu hyvälle ja rehelliselle ruoalle. Oikein ihanaa reissua edelleen ja aikanaan turvallista kotiinpaluuta! Kiitos paljon kommentista!

      Poista

Kommenttisi on aina tervetullut. Kiitän siitä!
Kaikki kommentit tulevat ensin spostiini. Sitä ei ole pakko julkaista, mikäli toivot niin. Kommenttien kautta voit lähettää myös kysymyksiä liittyen blogiini.