Ruokaohjeita

Sivut

lauantai 13. tammikuuta 2018

Nuutinpäiväonnittelut kaikille Nuuteille!

Mahtavat onnittelut Nuutille!
Nuutinpäivä on vanhan perinteen mukaan joulunajan viimeinen juhlapäivä. Ensimmäisen kerran Nuuttipojat esiintyivät jo 1100-luvulla. Nykyajan nopeammassa elämänmenossa joulutavarat on poistettu jo  aikoja sitten. Joulukuusi riisutaan koristeistaan useimmin uudenvuoden jälkeen. Muut joulukoristeet saavat ainakin meillä olla usein Loppiaiseen saakka. Ne otetaan esille laatikoistaan varaston hyllyltä seuraavan joulukuun alussa. Kaikki kiva loppuu aikanaan. 🎄🎅🎇  Arki on alkanut. 


Kynttilät saavat luoda tunnelmaa ja valaista hämäriä aamuja ja iltoja edelleen. Auringon valon lisääntyessä niiden sytyttely pikkuhiljaa harvenee. Luonnonvalo on todella tervetullut pitkän ja pimeän sydäntalven jälkeen. Lumi tuli ja suli moneen kertaan. Tänä talvena Pohjois- ja Itä-Suomi "hukkuvat" lumen paljouteen ja Etelä-Suomessa maa on edelleen lähes lumeton. Hiihtämään pitäisi päästä pikkuhiljaa. 🎿


Säihkyvät onnittelut myös kahdelle pariskunnalle! He juhlistavat tammikuun 13. päivää muistellen ikimuistoista iltaa Savonlinnassa tasan 45 vuotta sitten. Veljekset bongasivat samana iltana samasta paikasta itselleen tulevat puolisot. Pitkä yhteinen taival on takana molemmilla aviopareilla. Toivottavasti paljon yhteisiä vuosia vielä edessä. Lämpöiset onnittelut Ullalle & Jokelle ja Leenalle & Jussille!2 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat♥ Toivotaan niin kovasti että tulisi pikkuisen lisää lunta ja sitten kun vielä saataisiin sitä aurinkoakin niin kyllä kelpaisi:) Mukavaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitokseni! Luntahan mekin täällä odottelemme jo oikein kovasti. Pakkassää ensin sopii meille, jotta järvi jäätyisi kunnolla. Onneksi valo lisääntyy päivä päivältä, mutta aurinko kelpaisi todella mielellään. Hyvää viikkoa sinulle Päde!

      Poista

Kommenttisi on aina tervetullut. Kiitän siitä!
Kaikki kommentit tulevat ensin spostiini. Sitä ei ole pakko julkaista, mikäli toivot niin. Kommenttien kautta voit lähettää myös kysymyksiä liittyen blogiini.